Waar kan je bij INS voor terecht

Onze diensten

Onze diensten – Uw INS-surveyor zorgt er voor dat u een schip koopt zonder verrassingen. Je kan dus zeker zijn van wat je koopt.

INS Yacht Surveyor -
INS Yacht Surveyor -

Aankoopkeuringen

U staat op het punt een schip te kopen of te verkopen? Dan kan een aankoopkeuring bijzonder waardevol zijn voor u. Als koper bent u dan zeker van wat u koopt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Als verkoper kan een aankoopkeuring uw professionaliteit als verkoper benadrukken en toont u de kwaliteit van het schip op een objectieve manier aan.

Een schip onderworpen aan onze aankoopkeuring, wordt door ons getest op bijna 300 punten waaronder:

Lees meer
INS Yacht Surveyor -

Taxatie

Of het nu voor een financiering, verzekering, bij boedelscheiding, erfenis of een geschil is, de werkelijke waarde kennen van een boot, zeil- of motorjacht is uiterst belangrijk. Al onze taxateurs en experten zijn aangesloten bij de Vereniging van Taxateurs (VRT), HISWA en EMCI om onafhankelijk en met kennis van zaken de waarde te bepalen.

Lees meer
INS Yacht Surveyor -

Expertise & Mediation

U heeft schade aan uw schip, u bent ontevreden over uitgevoerde herstellingen of u bent verwikkeld in een discussie over uw schip met een derde partij waar het muurvast zit? Dan moet u kunnen rekenen op een objectieve, onafhankelijke expert met technische kennis en ervaring. 

Onze experten beschikken over een veelvoud aan certificaten, jarenlange ervaring én interpersoonlijke kwaliteiten om elk van deze opdrachten tot een goed einde te brengen.

Lees meer
INS Yacht Surveyor -

Transport & Leren varen

Uw schip moet van plaats A naar B geraken maar u beschikt niet over de juiste transportmiddellen of u bent niet op de hogte van alle regelgeving? Of u heeft een schip maar mist nog enkele vaartechnische vaardigheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Lees meer
INS Yacht Surveyor -

Deelkeuringen & Andere

Door onze jarenlange aanwezigheid in de sector en ervaring met alle soorten schepen, locaties en opdrachten, kunnen wij naast de aankoopkeuringen, expertises, mediation, taxatie, vaarscholing en transport ook een reeks andere diensten aanbieden. 

Hieronder vindt u een oplijsting van andere mogelijke opdrachten waarvoor u op onze expertise kan rekenen:

Lees meer